0

Winkelmandje is leeg

Algemeen

Als u een bestelling op factuur wilt plaatsen, neem dan contact met ons op via het contactformulier. Wij zullen binnen 24 uur contact met u opnemen om de bestelling door te nemen.

Herbruikbare rietjes

Deze gaan heel gemakkelijk in de vaatwasser. 99% van de tijd zullen die schoon zijn, maar mocht het voorkomen dat er iets in blijft zitten, kunt u even met het gratis schoonmaakborsteltje er doorheen zodat het 100% schoon is.

Heel veel restauranteigenaren zitten met deze gedachte en dat snappen we. Uit de ervaring van onze klanten blijkt dat dit echter niet het geval is.

Nee, onze glazen rietjes zijn gemaakt van speciaal hard glas: borosilicaatglas. Dit breekt zeker niet in de mond. Het blijft echter wel glas. Het zal dus waarschijnlijk (net als een glas) kapotvallen op een harde ondergrond. Uit glazen drinken wij met zijn allen ook heerlijke drankjes, dus het idee is even wennen en dat snappen we.

Het ligt aan wat voor uitstraling uw restaurant heeft. Wij raden het volgende aan: Glas is voor luxe uitstralingen, RVS is voor de industriële looks en Bamboe is vooral heel leuk voor veganistische restaurants.

Heeft u nog steeds twijfels? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Wij geven graag advies over hoeveel rietjes u nodig hebt. Neem contact met ons op via het contactformulier en geef ons de volgende gegevens: aantal stoelen, aantal tafels, gemiddelde aantal rietjes gebruikt per dag, terras ja/nee, cocktails ja/nee.

Wij zullen z.s.m. contact met u opnemen.

Wegwerprietjes

Misschien wist u het nog niet, maar binnenkort komt er een wet aan die wegwerpplastic verbiedt. Dit is goed, want een heel groot deel van de oceanen ligt vol met plastic en dit moet opgelost worden als we deze wereld willen doorgeven aan volgende generaties.

Buiten dit gigantische probleem heeft het ook nog leuke voordelen voor uw restaurant. U kunt de klanten iets anders bieden dan normaal, waardoor uw imago verbeterd en u zorgt ervoor dat uw restaurant net dat extra stapje beleving geeft, waardoor klanten eerder naar u zullen komen.

Probeer onze rietjes uit