0

Winkelmandje is leeg

Algemeen

Bij het afrekenen is er een optie om via factuur te betalen. Deze factuur zullen we na de bestelling opsturen via de mail.

Herbruikbare rietjes

Deze gaan heel gemakkelijk in de vaatwasser. Om dit proces snel en gemakkelijk te maken voor jou, hebben wij een speciaal schoonmaakpakket. Deze kan je los kopen, maar we leveren deze ook gratis bij de bestelling.

Heel veel restauranteigenaren zitten met deze gedachte en dat snappen we. Uit de ervaring van onze klanten blijkt dat dit echter niet het geval is.

Nee, onze glazen rietjes zijn gemaakt van speciaal hard glas: borosilicaatglas. Dit breekt zeker niet in de mond. Het blijft echter wel glas. Het zal dus waarschijnlijk (net als een glas) kapotvallen op een harde ondergrond. Uit glazen drinken wij met zijn allen ook heerlijke drankjes, dus het idee is even wennen en dat snappen we.

Dit ligt aan wat voor beleving jij wilt uitstralen naar de gast. Wij raden het volgende aan: Glas is voor luxe uitstralingen, RVS is voor de industriële looks en Bamboe is vooral heel leuk voor veganistische restaurants.

Dit ligt aan de grootte van jouw gelegenheid. De meeste restaurants bestellen bij ons zo'n 400 rietjes.

Vanaf 2021 worden plastic rietjes verboden! Hiernaast is het een stuk beter voor het imago van jouw horecazaak en voor de beleving van jouw gasten om duurzame rietjes te gebruiken.

Blijf op de hoogte