Rietjes Nederland op Horecava 2020

gepubliceerd

Afgelopen week hebben we op de Horecava 2020 gestaan om onze producten te laten zien aan het grote publiek. Hier hebben we veel leuke reacties op gekregen en ook nieuwe uitbreidingsplannen opgedaan. In dit artikel lees je een samenvatting van Rietjes Nederland op de Horecava.

Startup Lab

Rietjes Nederland is nog een startup, dus hebben we een plekje gekregen op de Startup Lab van de Horecava. Hieronder zie je hoe onze stand eruit zag:

Horecava Startup Stand

Er was een tafel aanwezig met 2 stoelen en een wand met ons logo erop. Iedere stand van het Startup Lab zag er ongeveer zo uit, dit i.v.m. een uniforme uitstraling. De inrichting van de tafel mochten we zelf indelen. We hebben ervoor gekozen om alle mooie kleuren rietjes vooraan te plaatsen, zodat deze goed zichtbaar waren. Om het extra mooi te maken, hebben we ook mooie glazen geregeld.

Zodat ons verhaal ook visueel klopte, hebben we ook videobeelden gebruikt, waardoor men goed kon zien hoe wij ervoor zorgen dat de rietjes hygiënisch schoon worden gemaakt; d.m.v. de spoelmachine.

 

Horecava Magazine

Elke dag werd er een magazine gemaakt met uitgelichte bedrijven die op de Horecava stonden. Donderdag (de laatste dag) werden er 4 van de 70 startups uitgelicht. Wij werden ook uitgekozen! Heel tof natuurlijk om te zien hoe duurzame rietjes toch de spotlights pakken. Hieronder zie je een klein stukje over ons met een mooie foto erbij:

horecava entree magazine Rietjes Nederland

 

Horecava Actie

Voor de mensen die ons bezochten op de Horecava hebben we ook een speciale actie gemaakt. De mensen die hun contactgegevens hebben achtergelaten of een aankoop hebben gedaan, hebben korting gekregen. Korting is iets wat wij niet zo snel geven, maar omdat er veel acties werden gedaan op de Horecava, hebben wij besloten er ook een te houden.

Als je dit nu leest en denkt 'jammer dat ik die korting niet heb kunnen krijgen', laat het ons dan even weten. Wellicht dat we nog een andere actie hebben waar je wel van kunt profiteren.

 

Al met al een super toffe week gehad en veel mensen mogen ontmoeten! Zeker een aanrader voor degenen die nog nooit op de Horecava zijn geweest. Of we er volgend jaar weer staan? Wie weet. Voor nu gaan we verder met onze missie.

Je bent geregistreerd!
Deze email is al geregistreerd